domingo, 12 de julio de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Avui, tot i no haver acabat la cursa he arribat a casa amb un bon somriure i molt content; encara que sembli mentida. La raó d'aquesta alegria ha estat veure el triomf del nostre gran company d'equip Juande Gonzalez, que ha aconseguit el tercer lloc de la general, i medalla de plata en la categoria d'èlit!!! i també de veure l'expressió de felicitat del seu germà i company d'equip, Jose, per haver acabat una cursa tan dura i que ens semblava gairebé impossible d'acabar (la veritat és que l'han acabat poquíssims corredors). Felicitats companys!
He d'explicar també la sensació que m'ha donat de veure l'sprint que ha pegat el Juande al final: ha estat increïble, se m'ha posat la pell de gallina (sense exagerar gens); i fins i tot, pel fet d'haver viscut també jo de primera mà la duresa d'aquesta competició, al veure la resposta i la potència d'arrancada amb la que ha reaccionat el Juande després d'un recorregut etern, duríssim i amb velocitats extremes per les fortes pujades de la comarca del Priorat, m'he emocionat i pràcticament em cauen les llàgrimes!!! Ha estat una autèntica exhibició el fet de veure aquesta disputa!
Fins i tot quan a l'arribar a Lleida li he explicat a la meva nòvia, la Yasmina, les sensacions que he tingut al veure aquest esprint, li ha semblat també increïble!!

I l'altra part de les meves alegries també ha estat el companyerisme d'un gran equip, quan hem anat a dinar! Estic molt content de la filosofia de l'equip, perquè els corredors més valents del nostre equip tenen clara fins al final la idea de que SOM UN EQUIP! Moltes gràcies per tot campions!
Felicitats també a tots els altres companys per l'esforç que heu fet i per aguantar la duresa d'aquest esport!!!
Ah, i disculpeu-me per haver-vos donat la tabarra al dinar pels meus Retortijons, però és que això ha sigut imprevisible tios! Ara ja estic millor. Jejeje!!
Ens veiem ben aviat!
Entreneu força i cuideu-vos!!!
Salutacions a tot el pelotón!

Toni

sábado, 11 de julio de 2009

Fotos de Sant Joan Despí






































































Val més tard que mai!

mb això dels treballs i els exàmens he anat malament de temps...però per fí les meves fotos de Sant Joan Despí

viernes, 10 de julio de 2009

TROFEU ABELARDO TRENZANO

El que puc dir de la cursa de dissabte passat, de Sant Pere de Ribes, és que des del meu punt de vista va ser una cursa molt dura, i finalment em va faltar energia per acabar-la. No va ser, ni molt menys que m'hagués rendit, sinó que simplement a les pujades em faltava una mica de força per a seguir al pilot (o als que ho aguantaven tot) perquè realment el pilot es va trencar molt.
Vull felicitar al Jose Antonio, que va aconseguir el que es va proposar: acabar una cursa tan dura com aquella, i a més es va classificar en un bon lloc. El Juande Gonzalez, també molt bé, ja que a pesar de les rampes que el van obligar a parar per a estirar, va aconseguir també aguantar fins al final. Els altres no ens hem de desanimar ni molt menys, ja que de debò que era una cursa forta: més de 130 km, amb relleu accidentat i molta calor...

Us dono ànims a tots per al campionat de Catalunya del diumenge; no patiu, que el Priorat "és bastant planet i sense gaires accidents geogràfics..."
Aguantarem tot el que podrem...!

Fins aviat companys!!!

viernes, 3 de julio de 2009

SANT JOAN DESPÍ

Hola de nou a tots els corredors i visitants;
per fi puc tornar a escriure una nova crònica, ja que torno a tenir una mica de temps lliure; perquè amb tot això dels exàmens i els treballs, la veritat és que havia deixat el blog una mica abandonat. Encara que no us ho cregueu, no he tingut gens de temps...
Bé, aquesta crònica l'escric amb moltíssima il·lusió, ja que és sobre la millor cursa que hem fet en la temporada (de moment) tot l'equip sencer. En primer lloc, ens hem de felicitar en tots els aspectes, ja que som un gran equip. I per a dir encara més, felicito a tots els grans corredors de l'equip pel gran treball que vam fer. Estic molt content!
Felicito al Juande per la 1ª posició, ben merescuda, ja que de debò que se la va currar moltissim; al Jose per la 2ª; i al Jordi per la 3ª (un autèntic espectacle). I també té la mateixa importància l'esforç del Lluís (les nombroses neutralitzacions d'escapada que va fer, i les estirades de pelotón quan calien); així com el del Dani, que també va ajudar molt amb els relleus a l'equip. Jo vaig fer el que vaig poder (no menys) i espero que d'alguna manera també hagi servit d'ajuda al treball en equip.
En la meva opinió va ser la cursa més espectacular de les que he pogut participar!!!
La veritat és que anima molt una victòria clara per equips, ja que te n'adones del valor i dels resultats dels entrenaments. Estic molt content de formar part d'un equip així.
Ara, això sí; a continuar entrenant, que encara queda molt per a fer!!!

Aprofitant, també m'agradaria puntualitzar un detall de l'organització que em va agradar un munt: tots coneixeu aquella sensació de calor seca, que fa agafar tanta set, que fins i tot penses que et desmaiaràs o bé et deshidrataràs (i més si estàs revolucionat i nerviós, corrent una cursa); i els bidons de la bici es van abuidant, i la poca aigua que hi queda està bullint... l'únic que penses en aquell moment és en les ganes que tens de descansar i de beure't una beguda ben bona i fresqueta... Doncs bé, aquest desig es va fer realitat gràcies a la bona organització de la cursa: tot just acabar-la ens esperaven amb una gran nevera plena de varietat de refrescos, ben frescos, al costat de la meta!!! I n'hi havia de sobres per a tots els corredors i més! Va ser tot un detall, i que bé que ens va anar! Ho agraeixo moltíssim.

Bé, ara només em queda donar ànims per a les properes curses, sobretot a l'equip, però també a la resta del pelotón! La primera és la de Sant Pere de Ribes, aquest dissabte, que pel que tinc entès és molt dura. Farem tot el que podrem, i espero que surti bé!!!
Ens veiem allà!

Antoni