sábado, 22 de agosto de 2009

CAP DE SETMANA DE DUES CURSES

El cap de setmana passat, dues curses consecutives. Així s'agafa el ritme de competició! Dissabte a Huesca va esser una cursa magnífica, em va agradar i vaig disfrutar molt, tot i anar només amb un dels companys d'equip, el Luís. A pesar de no haver arribat més ben posicionat a meta per falta d'entrenament, encara vaig poder assaborir alguna part de l'esprint; i va ésser una bona experiència. La veritat és que en aquesta cursa hi vaig trobar un ambient de companyerisme que em va agradar molt: relleus i fins i tot alguna petita empenta en algun moment que em despenjava de la roda del davant. Viure aquesta experiència em va recordar, en part, a la bona organització que tenen les curses de professionals! En definitiva, va ser una de les que m'han agradat més!!!
El Diumenge al Pla de Santa Maria, ja va ser una altra història. En aquella cursa s'havia de patir molt per a poder-la acabar. Felicito a tots els corredors que ho van aconseguir, i en especial als de l'equip Aj. Lleida - Serman Port, perquè va ser un gran treball!
A mi no em va anar bé, suposo que per diversos condicionants; sense ganes d'anomenar-los, ja que no vull que ningú pensi que ara surto amb excuses...
Espero que les pròximes que queden surtin millor!
En fi, ens veiem corredors!

martes, 4 de agosto de 2009

Gran Premi del Préssec

En primer lloc, he de felicitar al guanyador de la cursa, Juan de Dios Gonzalez, un crack que va treure una volta sencera de ventatja a tots els altres corredors bastanta estona abans de finalitzar la cursa, aconseguint una victòria clara i neta. Felicitats company! Va ser una grandíssima exhibició!!!
No és per a menys l'esforç que va fer Luís Gonzalez, que va aguantar com un Jabato tota la cursa sencera, una cursa que es va fer eterna per als pocs corredors que la van aconseguir acabar, i duríssima també per als que no la vam poder acabar. Enorabuena Luís!
I enhorabona al Jose Antonio Gonzalez també per al sacrifici que va fer i per al carrerón que es va marcar disputant les primes i guanyant-ne!! Et va sortir molt bé tio! Aix.. deu ser la genètica dels Gonzalez... Bueno i el seu ESFORÇ també!
També felicito al Jordi i al Dani per al seu esforç, que de debò que té un mèrit increïble.
En quant als pinchazos que vam tenir... En el meu, vaig veure clarament quan ho vaig reparar ahir, que era un bocinet de totxo de ceràmica trencat. La veritat és que el terra de la rambla no estava massa net per ser que es feia una cursa ciclista de carretera, ja que hi havia bastantes fulles seques dels arbres i en algun lloc hi havia una mica de gravilló: moltes pedretes juntes al mateix lloc... La prova és que jo no vaig ser l'únic de l'equip en punxar roda, sinó que també li va passar al Jordi. També podria ser que fos casualitat que haguéssim punxat els dos, això no se sap mai. Però bueno, encara que jo no sigui ningú per a dir-ho, penso que en un circuit tan curt com és aquest, no seria gens de difícil tenir-lo net abans de celebrar-se la prova ciclista, considerant que les bicicletes de carretera tenen unes rodes molt estretes i és fàcil de produïr-se una caiguda si el terra està brut; i tenint en compte que una caiguda a les velocitats a que s'anava en aquesta cursa hauria pogut tenir conseqüències fortes... En una cursa de ruta ja sé que és impossible mantenir tot el recorregut de la carretera net, però en un circuit tan curt com aquest, no crec que hagués estat difícil d'apartar les fulles seques dels arbres, ni que fos a la vora de la calçada... Només he donat la meva opinió eh, no vull que ningú s'enfadi amb mi ni em mal interpreti; perquè no estic, ni molt menys, acusant a ningú per no haver escombrat les fulles!!! Només transmeto la impressió que vaig tenir sense objectiu de criticar a ningú.
Per altra banda, agraeixo a l'organització el fet d'aver tret la banda rugosa que hi ha al final de la rambla per a moderar la velocitat dels cotxes, ja que sinó hagués sigut fatal per a les nostres bicicletes... Gràcies per aquest detall!
També he de dir que la impressió general va ser bastant bona i que vaig estar molt content pel que va fer l'equip.
Ànims per a tots els ciclistes que ho intentem amb voluntant i constància!
Ens veiem la setmana que bé!
Cuideu-vos molt!!!