domingo, 19 de septiembre de 2010

XXI Trofeu Santa Tecla Tarragona











Molt ben disputat i premiat!

L'equip guanyador: Inverse - Ajuntament de Lleida -Serman Port, un gran equip amb grans mestres de la cursa en competició!

MANLLEU I SANTA TECLA (TARRAGONA)
















Aquest cap de setmana ha estat intens: molta bici i molt cotxe també! En quant a les curses, no hi ha molt a dir de lo que no sapigueu vosaltres: la de Manlleu, simplement no va anar bé; i com bé dieu, que aquí al ciclisme no hi han excuses per a res, doncs no penso donar cap excusa, no em va anar bé i prou. Avui, a Tarragona ha estat diferent: tot i haver arribat exprimit poc abans del moment final de la cursa, he pogut notar unes sensacions que crec que no les havia notat mai tant com avui; les de córrer una estona en escapada. La veritat, com sempre diuen els de l'equip, es córre molt més tranquil a l'escapada que al pilot, i avui m'ha quedat ben clar: bona organització entre corredors, relleus i a ritme, sense "palos", ni "hachazos", ni canvis de ritme incòmodes per a intentar fugar-se de cap lloc. Simplement correiem a ritme, mantenint la distància del pilot. Finalment, però, el pilot ens ha acabat agafant pel darrere, i llavors he tornat a la de sempre: els crits que es pega la gent en el pilot, els incòmodes canvis de ritme i aquella tensió i nervis propis del gran pelotón. No hi ha més explicació que la que és certa: es córre MÉS CÒMODE en una escapada que en el pilot.
Canviant de tema; vull agraïr al Jan Vila i als seus pares la generositat que vàren tenir per a convidar-nos a l'equip a un bon sopar a la seva casa de Gurb, amb un menjar protagonitzat pels productes típics de la Plana de Vic. Va valer molt la pena, em va agradar molt el sopar i va ser un gran gest per la seva part. Sense oblidar el Jacuzzi del seu jardí, que va ser tota una passada de relaxant i ens va ajudar a recuperar-nos per a fer un millor paper a la cursa de Tarragona.
Bé, només em queda despedir-me. Aquestes experiències viscudes amb els companys realment són boniques i són de les que et queden als teus records i no oblides: de les que, de ben segur, tindré ganes d'explicar als meus futurs fills.
Fins molt aviat companys!

CURSA DE MANLLEU 18 de setembre 2010
















MANLLEU 18 de setembre 2010
















Més fotos de la cursa del dissabte 18 de setembre a MANLLEU
















Dissabte 18 setembre XLIII Trofeu Joan Soler MANLLEU
















XLIII Trofeu Joan Soler MANLLEU