domingo, 27 de septiembre de 2009

FI DE TEMPORADA A NAVÀS

Hem acabat la temporada de competició... i vius!
Ha estat un acomiadament diferent amb els companys d'equip! Quan acabes una cursa d'entre temporada és un adéu i fins la setmana que ve. Però l'Adéu siau d'avui ha estat més trist, més melancòlic... s'ha notat, la veritat. Després d'un dinar al Viena de Manresa per a recuperar calories, no sabiem com acabar despedint-nos... Sort que al final hem quedat per a veure'ns d'aquí a tres setmanes i compartir un dinar! I una cursa entre naltres, jejeje!!!

Parlant de la cursa d'avui, doncs he acabat com he pogut... Amb una "pàjara" i un mal de lumbars colosals... He de dir una cosa que m'ha agradat moltíssim: el gran companyerisme que m'han demostrat dos companys de l'equip de l'Ajuntament de Tarragona: el Sergi i el Joaquim! No sé si llegiu el meu Bloc, però si ho feu és l'únic lloc que tinc per a agraïr-vos-ho ja que no tinc cap més via per a localitzar-vos..! Sergi, gràcies per la glucosa, que m'ha evitat que em quedés a zero; i Joaquim, t'agraeixo molt les empentes dels dos darrers repechos! Sé que heu notat que estava patint molt a l'últim port i m'heu ajudat. M'heu demostrat molt com a ciclistes i com a persones! Tant de bo jo hagués tingut la força per a fer el mateix per a qualsevol company...!
Tot i així, estic molt content d'haver pogut acabar dins la classificació d'una cursa com la d'avui, ja que el relleu era realment dur!!!
També vull felicitar a tot l'equip en general per al trote que han fet avui i pels resultats de tota la temporada!
Felicitats Juande pel lideratge de la Criterium i també al Jose per la tercera posició!!!
Ens veiem d'aquí a no res companys

miércoles, 2 de septiembre de 2009

CURSA FESTA DE SANS (BCN)


En aquesta cursa vaig disfrutar un munt, havent fet el que vaig poder i havent patit també lo meu. Vam fer pòdium per equips, i vam pujar amb una alegria que encara em dura ara. Una de les coses que més em va agradar va ser l'alegria i la felicitat que em va contagiar el meu company Dani Lopez; quina passada!!! Va estar el dia que el vaig veure més feliç! Fins i tot quan va entrar el Juande a la primera posició amb l'esprint que es va marcar a meta i el Dani i jo passavem per contrameta, vaig veure com el Dani aixecava els braços per la victòria del nostre campió, i jo també vaig fer el mateix. Vam sentir la victòria amb el cor! Felicitats Juande, quin carrerón!!!
I el més bo va esser al final, quan vam acabar la cursa... El Dani desprenia una felicitat que ens va carregar a tots d'energia positiva; fins i tot quan els policies volien obrir de nou el trànsit, i ens va venir un guàrdia i ens va dir: "por favor, os podríais subir a la acera?" i el Dani li va contestar: "a la acera y también a la tarima nos vamos a subir!!" Felicitats Dani, em va agradar molt el carrerón que et vas marcar diumenge i el valor que vas demostrar!
Amb tots aquests detalls, el ciclisme és un esport que m'agrada i em fa sentir bé, encara que no guanyi cap cursa! Però noto el companyerisme, que per a mi és una cosa importantíssima!!!
Gràcies a tot l'equip per les bones experiències que compartim!!!
I gràcies també als companys que tot i córrer en altres equips, ens ajudem a viure aquests moments inoblidables!

Fins ben aviat amics;

Antoni