lunes, 26 de abril de 2010

La 23ª de les Corts







Per fi, ahir vaig arribar a casa amb ganes d'actualitzar el blog ja d'una vegada. Va ser la primera cursa de la temporada que em surt gairebé com jo desitjava, tenint en compte que encara no estic en la forma adequada, però alhora veient com ja començo a agafar el punt.



En quant a l'equip; una gran actuació, per part de tots i cada un dels membres: els del davant disputant cada sprint; i la resta ajudant a l'equip, a cada arrancada, fent bloqueig als altres equips quan teniem companys nostres escapats, neutralitzant intents d'escapada d'altres corredors...; en definitiva, lluitant durant tota la cursa per un objectiu clarament definit: la victòria de l'equip.



Alguna cosa em deia que la cursa de les corts podria anar millor que les altres, suposo que per la configuració del circuit: de pujada ho dones tot, però de baixada, en moltes ocasions tens tregua per a recuperar-te i poder tornar a treure-ho tot a la següent volta. Sabia que aniria bé, però realment, a nivell d'equip, va anar encara molt millor del que m'esperava.



L'enhorabona a tot l'equip pel treball que vam fer, i enhorabona als clars campions.

1 comentario: