domingo, 3 de octubre de 2010

AVUI HE GUANYAT UN PERNIL

En realitat ha estat avui quan jo he donat per finalitzada la meva temporada de carretera. Fa dues setmanes va ser la darrera cursa oficial d'amateur i a nivell d'equip, a Tarragona (Santa Tecla 2010); tot i que tenia pendent d'acomiadar la temporada amb una marxa, i així ho he fet avui, a Mollet del Vallès (XXII Marxa Ciutat de Mollet, Memorial Pelegrí Pi), per a dir adéu a aquesta temporada 2010. Ha estat genial, la majoria del recorregut, una marxa pacífica, però han donat la bandera verda en un port de 9 km al 6% de pendent mitjana (Pujada al Farell). Reconec que el nivell de participació no era alt, ja que m'he pogut escapar del pilot amb un altre corredor a roda meva al 2n km de pujada del port. Segurament el pilot no reaccionava perquè es pensaven que petariem, ja que el tram que quedava per a coronar encara era llarg. Però he anat fent, apretant tot el que podia fins que el corredor que em venia a roda s'ha quedat una mica; i aleshores he continuat fins al final, patint moltíssim, però he aconseguit d'arribar sol a la línia de meta!
El darrer quilòmetre se m'ha fet etern; he arribat marejat i pensava que queia 100 metres abans de passar la línia de meta...
Però al final m'he endut la primera alegria del meu "palmarès"; que encara que sigui en una marxa (competitiva en aquest tram d'ascensió), és un fet que m'ha omplert moltíssim.
El més curiós és que jo m'esperava un trofeu...una copa; ja que a les bases de la inscripció hi posava que tindrien trofeu els tres primers masculins i les tres primeres fèmines en arribar a meta. Doncs no! No ens han entregat una copa! Ens han donat: un pernil per a mi, un pernil per al 2n i una paletilla per al tercer; i per a les dones igual. Quan guanyaré una copa?!?!?!
Bé, el cas és que estic molt content per aquesta mini victòria.
Els companys de l'amateur que ho esteu llegint, de ben segur que penseu: "va, si aquest Antoni no ho és de bo a les nostres curses, això no té mèrit". Doncs per a mi sí que n'ha tingut, ja que aquest pernil que m'han entregat per haver coronat el port en primera posició m'ha estat com una correspondència als meus entrenaments; una recompensa espiritual (i per l'estómac també).
En definitiva, que si ho voleu veure així, sóc "el corredor dolent dels bons" quan corro a l'amateur; però avui he estat "el corredor bo dels regulars" atenent al tipus de cursa que era la d'avui, però he arribat a casa amb una nova cosa a la butxaca: un punt de felicitat que fins ara no tenia per haver rebut el primer trofeu (encara que sigui en forma de pernil, que per cert, pesava un munt).
Us he incorporat al post algunes fotografies del pernil, però les de la cursa les posaré més endavant, un cop les hagi penjat el club ciclista organitzador de la prova a la seva pàgina web (http://www.ccplanallado.org/), ja que en aquesta ocasió la meva mare no ha pogut acompanyar-me, i per tant, no m'ha fet fotografies.
Salutacions amics, i ens veiem aviat, ara quan farem la nostra quedada d'equip!!!
Cuideu-vos;

Antoni

5 comentarios:

  1. ANTONI SALE UN VIDEO DE LA MARXA EN VALLES TELEVISIO Y ALES MUCHO,

    ResponderEliminar
  2. Juande, dónde aparece colgado el vídeo; es que no lo he encontrado

    ResponderEliminar
  3. en el facebook del equipo esta colgado.

    ResponderEliminar
  4. Gracias Juande por el detalle de colgarlo en el facebook del equipo. Gracias de nuevo a todo el equipo por vuestro apoyo. No os he podido contestar allí en la misma página porque no tengo facebook (aunque no parezca creíble, todavía no me he hecho mi cuenta). Nos vemos pronto compañeros;
    Saludos.

    ResponderEliminar
  5. Felicitats!!!! Jo vaig fer aquesta marcha fa molts anys i vaig arribar el segon de la pujada, pero no em van donar un pernil!!!! Si una copa...i si fa ilusió, sobretot als que amb els elits/sub23 no podem fer res més que patir...i de dolent no tens res!!!

    ResponderEliminar