domingo, 12 de julio de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Avui, tot i no haver acabat la cursa he arribat a casa amb un bon somriure i molt content; encara que sembli mentida. La raó d'aquesta alegria ha estat veure el triomf del nostre gran company d'equip Juande Gonzalez, que ha aconseguit el tercer lloc de la general, i medalla de plata en la categoria d'èlit!!! i també de veure l'expressió de felicitat del seu germà i company d'equip, Jose, per haver acabat una cursa tan dura i que ens semblava gairebé impossible d'acabar (la veritat és que l'han acabat poquíssims corredors). Felicitats companys!
He d'explicar també la sensació que m'ha donat de veure l'sprint que ha pegat el Juande al final: ha estat increïble, se m'ha posat la pell de gallina (sense exagerar gens); i fins i tot, pel fet d'haver viscut també jo de primera mà la duresa d'aquesta competició, al veure la resposta i la potència d'arrancada amb la que ha reaccionat el Juande després d'un recorregut etern, duríssim i amb velocitats extremes per les fortes pujades de la comarca del Priorat, m'he emocionat i pràcticament em cauen les llàgrimes!!! Ha estat una autèntica exhibició el fet de veure aquesta disputa!
Fins i tot quan a l'arribar a Lleida li he explicat a la meva nòvia, la Yasmina, les sensacions que he tingut al veure aquest esprint, li ha semblat també increïble!!

I l'altra part de les meves alegries també ha estat el companyerisme d'un gran equip, quan hem anat a dinar! Estic molt content de la filosofia de l'equip, perquè els corredors més valents del nostre equip tenen clara fins al final la idea de que SOM UN EQUIP! Moltes gràcies per tot campions!
Felicitats també a tots els altres companys per l'esforç que heu fet i per aguantar la duresa d'aquest esport!!!
Ah, i disculpeu-me per haver-vos donat la tabarra al dinar pels meus Retortijons, però és que això ha sigut imprevisible tios! Ara ja estic millor. Jejeje!!
Ens veiem ben aviat!
Entreneu força i cuideu-vos!!!
Salutacions a tot el pelotón!

Toni

2 comentarios:

  1. es un alegria,antoni,que vivas el ciclismo como lo haces.A NOSOTROS NOS DA MUCHA ILUSION VERTE ASI.COMO YA TE DIJE TU PROGRESION ES BUENISIMA YA QUE ES TU PRIMER AÑO Y VERAS COMO EL AÑO QUE VIENE LO VES TODO MEJOR.ANIMS CAMPIO

    ResponderEliminar
  2. El placer es mio de tener un compañero como tu en el equipo,gracias por ser como eres....

    ResponderEliminar