sábado, 24 de octubre de 2009

AVUI, DINAR D'EQUIP

Per fi ha arribat el moment esperat des de la darrera cursa de la temporada (Navàs) : el dia del dinar d'equip. El dia en que tots els membres de l'equip ens reunim, tot i no haver-hi cap competició, en un moment de la pretemporada. Són les 11:40 del matí i aproximadament a les 12 arribaran des de les rodalies de Barcelona tots els altres companys de l'equip a part del Jose i Jo: Juande, Dani, Jordi i Luís.
Avui serà un dia diferent de trobada amb els companys d'equip; un dia en que segurament no vindrà el company que ens ha acompanyat durant totes les nostres trobades a totes les competicions: el Sr. Nervis. Exactament, avui ens reunirem tots els companys de l'equip sense Nervis ni sense presses per arribar els primers, jejeje. Per un dia ja està bé que puguem compartir una estona amb tranquilitat, tots junts i parlant de les nostres coses, ja que el company nervis us puc assegurar que tornarà a fer presència durant la següent temporada en gairebé totes les curses, així que ja el veurem més endavant, avui no cal.
Bé, ara que només falten uns 10 minuts per les 12, ja no em podré enrotllar massa més, ja que l'arribada dels companys ja està al caure...!
Aviat xino-xano cap al club, i a veure que ens haurà preparat el Jordi (el presi) per dinar, que em sembla que és força bon cuiner (amb tot el carinyo).
Ens veiem d'aquí a uns mintuts companys!!!

2 comentarios:

  1. Tiu.
    Certament he format un gran equip.
    Enhorabona.

    ResponderEliminar
  2. gran dia eh!!!
    tens la sort de compartir tot amb un gran equip!!! apren d'ells i apendras molt!!!

    ResponderEliminar