domingo, 27 de septiembre de 2009

FI DE TEMPORADA A NAVÀS

Hem acabat la temporada de competició... i vius!
Ha estat un acomiadament diferent amb els companys d'equip! Quan acabes una cursa d'entre temporada és un adéu i fins la setmana que ve. Però l'Adéu siau d'avui ha estat més trist, més melancòlic... s'ha notat, la veritat. Després d'un dinar al Viena de Manresa per a recuperar calories, no sabiem com acabar despedint-nos... Sort que al final hem quedat per a veure'ns d'aquí a tres setmanes i compartir un dinar! I una cursa entre naltres, jejeje!!!

Parlant de la cursa d'avui, doncs he acabat com he pogut... Amb una "pàjara" i un mal de lumbars colosals... He de dir una cosa que m'ha agradat moltíssim: el gran companyerisme que m'han demostrat dos companys de l'equip de l'Ajuntament de Tarragona: el Sergi i el Joaquim! No sé si llegiu el meu Bloc, però si ho feu és l'únic lloc que tinc per a agraïr-vos-ho ja que no tinc cap més via per a localitzar-vos..! Sergi, gràcies per la glucosa, que m'ha evitat que em quedés a zero; i Joaquim, t'agraeixo molt les empentes dels dos darrers repechos! Sé que heu notat que estava patint molt a l'últim port i m'heu ajudat. M'heu demostrat molt com a ciclistes i com a persones! Tant de bo jo hagués tingut la força per a fer el mateix per a qualsevol company...!
Tot i així, estic molt content d'haver pogut acabar dins la classificació d'una cursa com la d'avui, ja que el relleu era realment dur!!!
També vull felicitar a tot l'equip en general per al trote que han fet avui i pels resultats de tota la temporada!
Felicitats Juande pel lideratge de la Criterium i també al Jose per la tercera posició!!!
Ens veiem d'aquí a no res companys

4 comentarios:

  1. SERGIO CARRERE es un chaval de primer año con unas condiciones increibles para el ciclismo,pero lo mas grande es como persona,tanto el como toda su familia.no me sorprende que te echasen una mano sin ser de su equipo.muy buen año Antoni.ahora a descansar y a disfrutar por lo conseguido,que en tu caso a sido mucho

    ResponderEliminar
  2. enhorabuena por tu primer año Toni.
    Lo has hecho relamente bién. Me alegro de la decisión que tomamos en su día.
    El año que viene tienes que pedirte mas eh pero eso será otra historia...a descansar!

    ResponderEliminar
  3. la meva més sincera enhorabona per la teva primera temporada!! ho has fet molt bé i t'animo a continuar per aquest camí!!!
    estas en un gran equip envoltat de persones que et poden ensenyar molt!!!
    endavant toni!!!

    ResponderEliminar
  4. Moltes gràcies per tota la vostra ajuda i recolzament amics! També jo espero millorar en la propera temporada i pujar el llistó en els resultats. Tot i així estic molt content per tot lo viscut fins avui i espero que segueixi endavant!
    També espero veure-us a tots a tot gas, i tant de bo el Dani s'animés encara que fos a córrer un parell de curses de ruta amb nosaltres, ja que la voluntat i la tenacitat que ha demostrat han estat increïbles. Ens veiem companys!!!

    ResponderEliminar